Samarbeten

Ju fler vi är tillsammans...
Vi är många som bor i Ramsdalen, och det kan vi dra nytta av. Som exempel kan nämnas att vi under våren har gjort ett avtal med trädbeskärare, som ger oss boende ett lägre timpris än normalt. Andra frågor som byalaget just nu tittar på är gemensamma inköp av fönster, element, färg och värmepumpservice, för att nämna några exempel.

 

Problemområden
Det har visat sig att några i området har tak som läcker på grund av dåligt underhåll, vilket är en anledning till att ta kontakt med någon firma som kan kolla våra tak och ge lite tips om vad som skall göras. Något annat som också kan bra att kolla är "vatteningången" i huset. Det sitter en muff på plastslangen som sitter under varmvattenberedaren, som kan ha rostat under årens lopp. Ytterligare något som är i behov av kontroll är våra golvbrunnar i gjutjärn - Kanske även det kan vara en gemensam fråga för oss boende i Ramsdalen.


Hjälp oss i styrelsen
Har du önskemål kring vad vi i styrelsen ska arbeta för, eller tips på bra hantverkare eller hemma-fixar-knep, kontakta gärna oss i styrelsen.

 

 

 

Skandinaviska Områdesskydd erbjuder bl a stängsel, grindar, bullerplank och staket.

 

I Stängselbutiken finns allt du behöver för att själv göra jobbet, och till och med 15 juni får du som Ramsdalenbo 10% på allt i sortimentet. Ange rabattkoden "Ramsdalen" när du handlar.


www.stangselbutiken.se

 

 

 

 

 

 

Ewa Sawicka städ har många års erfarenhet av hemstädning och har flera kunder i Ramsdalen och Svartbäcken. Städhjälp går under Rut-avdraget och du betalar 137,50 per timme (normal tid för våra hus är ca 4 timmar per gång, beroende på vad som ska göras).Nu får du som bor i Ramsdalen och vill prova på städhjälp 50% rabatt på det tredje städtillfället.

 

Kontakta Ewa på 0736-317985.

 

För referens kan du kantakta Jenny

 

 

Flügger färg ger oss i Ramsdalen 20% rabatt på alla Flügger färg produkter och Fiona tapeter samt 10% rabatt på tillbehör och beställningstapeter.

 

Ett kontantkonto är upprättat för vår räkning med nr 64432 som skall anges vid köp.

 

Flügger färg har adressen Vendelsövägen 51 och telefon 745 22 02.

 

 

 

 

 

 

Under 2011 fick vi som önskade våra träd och häckar beskärda av Helena och Kina från Helena´s Trädgårdsverk. De kommer gärna tillbaka i år också. Timpriset är även i år kr 500,- inklusive moms.


För mer information se hemsidan www.helenastradgardsverk.se.

 

Telefon till Helena är 073-153 42 40.